srijeda, 6. prosinca 2017.

DOK SAM BIO KLINAC DEŠAVALO SE DA MOJ OTAC PREBIJE MOJU MAMU...Dok sam bio klinac desavalo se da moj otac prebije moju mamu. Ja nista nisam mogao tu, kad sam stao u njenu odbranu dobio sam i ja batine. Posle se malo smirio oko toga, i kada sam napunio 22god, desilo se opet bez razloga da je krenuo na nju. I ja sam skocio u njenu odbranu i rekao da je pusti a on kaze meni “aj samo mi reci joj nesto ima noge da ti polomim”. I nista ja lepo skocio na njega, zatvorio mu jedno oko, slomio vilicu i arkadu, i desnu ruku.

Boli me uvo sto mi je otac, mama je zbog njega par puta zavrsila u bolnici i pila lekove za smirenje. I dok sam ga tukao sve vreme je govorio sine nemoj molim te. Po tome se vidi kolika je kukavica. Dok je bio jaci od mene tukao me je i nije mu bilo žao a sad kad sam ja jači, sad mi tu zapomaze i moli za milost. Gadi mi se vise.
I ranije sam mogao da mu se zamerim ali bi leteo na ulici. Sad konacno imam posao i stan tako da vodim mamu sa mnom a on kad se vrati iz bolnice, moze slobodno da umre sam u toj kuci. Ionako mi vise nije otac.

0 komentari:

Objavi komentar