Skuhajte mlijeko kojem ste dodali mahunu vanilije. Pjenasto umutite žumanca sa šećerom i postepeno im dodajte prokuhano mlijeko uz neprestano miješanje. Vratite kremu u posudu i lagano kuhajte, miješajući dok se krema ne zgusne. Kremu skinite s vatre i umiješajte ocijeđenu želatinu, prethodno namočenu u hladnoj vodi.
četvrtak, 7. prosinca 2017.
PRIPREMA BAVARSKE KREME....NAJBOLJA ZA SVE VRSTE TORTI I KOLAČA
By Unknown at prosinca 07, 2017
No comments
Skuhajte mlijeko kojem ste dodali mahunu vanilije. Pjenasto umutite žumanca sa šećerom i postepeno im dodajte prokuhano mlijeko uz neprestano miješanje. Vratite kremu u posudu i lagano kuhajte, miješajući dok se krema ne zgusne. Kremu skinite s vatre i umiješajte ocijeđenu želatinu, prethodno namočenu u hladnoj vodi.
0 komentari:
Objavi komentar